*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Türk Telekom'da "İptal" rezaleti  (Okunma sayısı 1683 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 20677
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Türk Telekom'da "İptal" rezaleti
« : Eylül 24, 2012, 08:53:32 ÖÖ »


Kayseri Türk Telekom İl Müdürlüğü hizmet binası içinde, çeşitli nedenlerden dolayı aldıkları hizmeti iptal ettirmek isteyen vatandaşlar saatlerce kuyrukta bekledi.

Öğle mesaisinin ardından, çeşitli gerekçelerle Türk Telekom’un telefon, ADSL ve benzeri hizmetleri alan vatandaşlar hizmet iptali için başvuruda bulundu. Ancak çok sayıda vatandaşın işlemi ancak mesai bitimine kadar gerçekleştirildi.
Vatandaşlar ile Telekom yetkilileri arasında zaman zaman tartışma yaşandı. Tartışmalar sırasında ses tonunu yükselten vatandaşların işleri hızlandırılırken, Türk Telekom yetkilileri tarafından çekim yapmak isteyen gazeteciler engellenmeye çalışıldı. Telekom yetkilileri, “Biz bu yoğunluğu biliyorduk, Bu yoğunluğun sebebi bağlarından şehre göç eden vatandaşlar. Abonelerimiz bağlarından göçtükleri için telefonlarını iptal ettiriyorlar. 2 saati geçkin bekleyen abonemiz yok.” diyerek kendilerini savundu. Vatandaşlar söz konusu açıklamaların karşısında, 3 saat bekleyeceklerini belirten sıra fişlerini gösterdiğinde, yetkililer konuyla ilgili açıklama yapmakta zorlandı.


internetkayseri.com