Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
KAYSERİ HABERLERİ
»
Kocasinan Fasulye ve Kedibacağına Hazırlanıyor
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Kocasinan Fasulye ve Kedibacağına Hazırlanıyor (Okunma sayısı 1536 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Kocasinan Fasulye ve Kedibacağına Hazırlanıyor
«
:
Eylül 24, 2012, 06:36:14 ÖÖ »
Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız,
Gömeç Fasulyesi, Erkilet Üzümü ve Kedibacağı'nın tanıtımı için düzenlenen programların hazırlıklarına başladıklarını söyledi.
Başkan Bekir Yıldız, belediyecilik hizmetlerinin yanında Kayseri'nin önemli değerlerini de tanıtmak için gayret gösterdiklerini geçen yıllarda Gömeç Fasulyesi, Erkilet Üzümü ve Kedibacağı için düzenlenen programlarla hem üreticiye, hem ekonomiye, hem de kültürel hayata önemli katkılar sağladıklarını kaydetti.
Kayseri'nin değerleri için düzenlenen tanıtım programları nedeniyle ürünlere olan talebin ciddi oranda arttığına dikkat çeken Başkan Bekir Yıldız," Gömeç Fasulyesi hala yok satıyor. Erkilet Kedibacağı'nı Avrupa'dan Amerika'dan bile isteyen çok sayıda insan var. Kocasinan Belediyesi olarak bu değerleri, lezzetleri ve bunları oluşturan kültürleri en iyi şekilde tanıtıp, pazarlanmasına, çiftçimizin de ticaretinin artmasına yardımcı olacağız. Bu amaçla Gömeç Fasulyesi ve Kedi Bacağı için Ekim ayında tanıtım programlarını gerçekleştireceğiz" şeklinde bilgiler verdi.
>>>kayserikenthaber.com
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız