Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
KAYSERİ HABERLERİ
»
Vali Yılmaz'dan Çocuklara 'Çok Kitap Okuyun' Tavsiyesi
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Vali Yılmaz'dan Çocuklara 'Çok Kitap Okuyun' Tavsiyesi (Okunma sayısı 1501 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Vali Yılmaz'dan Çocuklara 'Çok Kitap Okuyun' Tavsiyesi
«
:
Eylül 24, 2012, 06:29:49 ÖÖ »
Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, yeni eğitim yılının başlaması nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan ve öğrencileri makamında kabul etti. Vali Yılmaz, çocuklarla sohbetinde çok kitap okumaları tavsiyesinde bulunurken, bilgisayarda geçirdikleri zamanında sınırlı olmasına dikkat etmelerini istedi.
Makamında çocukları kabul eden Vali Şerif Yılmaz, çocuklarla tek tek tokalaştı ancak grip olması nedeniyle kendilerini öpemeyeceğini belirterek, üzgün olduğunu söyledi. Yılmaz, daha sonra öğrencilere ve öğretmenlere ziyaret nedeniyle hediye verdi. Milli Eğitim Müdürü Ceylan ise Vali Yılmaz'a çocuklara yakın ilgi gösterdiği sırada çekilmiş olan fotoğrafın porselen tabağa işlendiği bir plaket verdi.
Daha sonra çocuklarla sohbet eden Vali Yılmaz, yaz döneminde neler yaptıklarını sordu. Mehmet Sepici 60. Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri yaz döneminde gezdiklerini ve kitap okuyarak öğretmenlerinin verdiği testleri çözdüklerini ifade etti. Yılmaz, çocuklara bir ayda kaç kitap okuduklarını ve bilgisayarda geçirdikleri süreyi sordu.
Çocuklar anne ve babalarının denetiminde bilgisayar kullandıklarını ve sürenin kısıtlı olduğunu daha çok kitap okuduklarını ifade etti. Yılmaz, bu davranıştan dolayı çocukları tebrik ederek, "Şehrimizde 280 bin öğrenci var ve bu öğrencilerimiz arasından sizler ziyaretimize geldiniz. Seçildiniz. Bu önemli. Sizlerin de kitap okuması ve devam ettirmesi çok önemli. Okulda başarılı olmamız içinde mutlaka kitap okumamız gerekiyor. Bunu devam ettirin. Bilgisayarda geçirdiğiniz zaman süresi kısıtlı olmalı. Mutlaka kullanmalısınız ama süre koymanız gerekir. Size okul hayatınızda başarılar diliyorum." diye konuştu.
kayserikenthaber.com
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız