Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
SAĞLIK HABERLERİ
»
Karaciğer Nakli İçin Tayin İstedi Hayatı Kurtuldu
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Karaciğer Nakli İçin Tayin İstedi Hayatı Kurtuldu (Okunma sayısı 1545 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Karaciğer Nakli İçin Tayin İstedi Hayatı Kurtuldu
«
:
Aralık 12, 2011, 03:26:53 ÖÖ »
İstanbul'da görev yaparken beş yıl önce bebeği için Gaziantep'e atama isteyip giden öğretmen Cihangir Gür, bu defa kendi hastalığı sebebiyle tayin istedi.
İstanbul'da görev yaparken beş yıl önce bebeği için Gaziantep'e atama isteyip giden öğretmen Cihangir Gür, bu defa kendi hastalığı sebebiyle tayin istedi. Karaciğer yetmezliğine yakalanan Hür, nakil kararı alınınca yeniden İzmir'e yakın bir ile tayin talep etti. Atama, geçen eylül ayında Manisa'ya yapılırken beklenen organ müjdesi dün gece geldi. Hür'e, Bodrum'da beyin ölümü gerçekleşen 16 yaşındaki lise öğrencisi Hayri Koçlar'ın karaciğeri, İzmir Özel Kent Hastanesi'nde, Doç. Dr. Murat Kılıç başkanlığındaki ekip tarafından nakledildi.
Eşine, safra yollarının daralmasına bağlı karaciğer yetmezliği teşhisinin 2006 yılında İstanbul'da koyulduğunu belirten Manisa Mesir İlköğretim Okulu'nda zihinsel engelliler sınıfı öğretmeni olan Özlem Hür ise hayat yollarının tayinlerle değiştiğini belirterek şunları söyledi: "Manisa Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nde resim öğretmeni olan eşimin hastalığı, beş yıl önce ortaya çıktı. Safra yollarındaki darlık, kılcal damarların tıkanıklığının karaciğer yetmezliğine yol açtığı anlaşıldı. İleride karaciğer nakli gerekeceği söylendi ama beş yıl sonra da, 10 yıl sonra da olabilir dendi. Oğlumuz Ferhat Doğu yeni dünyaya gelmişti. Ben de öğretmen olduğum için onun büyütülmesinde yardımcı olmaları amacıyla ailemin yanına, memleketim Gaziantep'e tayin istedik. Beş yıldır oradaydık ancak eşimin şikayetleri, halsizliği artmaya başladı. Nakil için geri sayım başlamıştı, İzmir'e yakın olmamız gerekiyordu. İstekte bulunduk, Milli Eğitim Bakanlığı bizi Manisa'ya tayin etti. Dün gece İzmir Kent Hastanesi'nden telefon edip bağış organ çıktığını bildirdiler. Eşim de ben de hem Sevindik hem şaşırdık. Karışık duygular içindeydik. Çağrı üzerine hastaneye geldik, eşim ameliyata alındı. Organ bağışında bulunan aileye minnettarız. Acılarını paylaşıyor, sabırlar diliyorum. Eşimin karaciğerini taşıdığı gence de rahmet diliyorum. Bağış organ çıkar da yetişemeyiz diye istediğimiz tayin sayesinde eşim sağlığına kavuşacak."
11.12.11 - Cihan
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız