*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Birleşik Mağazalar AŞ Sosyal Desteğe Eğitimle Başladı  (Okunma sayısı 2644 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Birleşik Mağazalar AŞ Sosyal Desteğe Eğitimle Başladı
« : Haziran 25, 2011, 05:19:36 ÖÖ »

Türkiye Beyazay Derneği koordinatörlüğünde ve BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. sponsorluğunda yürütülen etkinlikler, İstanbul, Ankara ve Kayseri'de, "Birlikte Okumamıza Engel Yok" sloganıyla yapıldı.

Türkiye Beyazay Derneği koordinatörlüğünde ve BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. sponsorluğunda yürütülen kampanya kapsamındaki etkinlikler, İstanbul, Ankara ve Kayseri'de, "Birlikte Okumamıza Engel Yok" sloganıyla yapıldı.

'Birlikte Okumamıza Engel Yok' sloganıyla gerçekleştirilen 'Eğitim Her Engeli Aşar' kampanyasının 2010 - 2011 eğitim-öğretim yılı etkinlikleri tamamlandı.

Kampanya, İstanbul, Ankara ve Kayseri'de gerçekleşen etkinliklerle toplam 1500 öğretmen ve anne-babaya ulaştı.

Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu ve Psikolog, Özel Eğitim Uzmanı Sezgin Kartal'ın verdiği seminerler büyük ilgi gördü. Cumartesi günleri engelli ve engelsiz çocukları bir araya getiren 'Engelsiz Buluşma Günü' etkinlikleri düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Milli Eğitim Bakanlığı ve Devlet Bakanlığı ile ortaklaşa, Türkiye Beyazay Derneği koordinatörlüğünde ve BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. sponsorluğunda yürütülen kampanya kapsamındaki etkinlikler, İstanbul, Ankara ve Kayseri'de, "Birlikte Okumamıza Engel Yok" sloganıyla yapıldı.

1500 öğretmen ve anne-babaya ulaşan "Eğitim Her Engeli Aşar" kampanyası 2011 - 2012 eğitim-öğretim yılı için Ekim ayında başlayarak farklı illerde devam edecek.

Öğretmenler Ve Anne-Babalar Bilgilendirildi

"Eğitim Her Engeli Aşar" kampanyası etkinlikleri 12 -14 Mayıs'ta İstanbul'da, 26 - 28 Mayıs'ta Ankara'da ve 2 - 4 Haziran'da Kayseri'de gerçekleşti.

Kampanya kapsamında Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu engelli çocukların eğitime ve sosyal yaşama katılımıyla ilgili konferanslar verdi. Psikolog Özel Eğitim Uzmanı Sezgin Kartal'ın öğretmenler ve anne-babalara verdiği eğitimlerin ardından 300 gönüllü öğretmene sertifika verildi

Engelli Ve Engelsiz Çocuklar Bir Araya Geldi

Her 3 ilde de cumartesi günleri 'Engelsiz Buluşma Günü' düzenlendi. Engelli ve engelsiz çocukların bir araya geldiği şenliklerde çocukların oluşturduğu müzik ve gösteri grupları yeteneklerini sergiledi.

Etkinliklere katılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Engelliler Ritim Grubu'nun gösterisinin ardından Murat Uçtu ile ritim saz eğitim çalışması yapıldı. 'Engelsiz Buluşma Günü' etkinliklerine katılan çocukların hepsine birer darbuka hediye edildi.

25.06.11 – Habertürk