Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
KAYSERİ HABERLERİ
»
EĞER O PANKART İNERSE...
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: EĞER O PANKART İNERSE... (Okunma sayısı 2227 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
EĞER O PANKART İNERSE...
«
:
Ağustos 28, 2010, 04:56:10 ÖS »
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Korkmaz, AKP’nin referandum nedeniyle şehirdeki tüm billboardları kapattığını söyledi. MHP’ye ait hastane caddesi üzerinde bulunan bir bilboardun bazı kurumlara baskı yapılarak kaldırılmak istendiğini söyleyen Korkmaz, “Eğer o pankart yerinden inerse sabrımız taşar. İl Seçim kuruluna da tavrımızı koyarız. Herkes aklını başına alsın” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Korkmaz düzenlediği basın toplantısında AK Parti İl Yönetimini sert bir dille eleştirdi. AK Parti’nin milletin üzerinde görülmemiş bir baskı uyguladığını söyleyen Korkmaz, “AK Parti referandum nedeniyle şehirdeki tüm billboardları kapatmış. Bizim de Hastane Caddesi’nde bir billboardımız vardı. AK Partililer Seçim Kurulu’na şikâyette bulunmuşlar. Bizi pankartımızı indirmemiz için uyardılar” dedi.
Vali Mevlüt Bilici’yi göreve ederek “Bizim sabrımızı zorlamayın” diye konuşan Korkmaz, “Eğer o pankart yerinden inerse sabrımız taşar. İl Seçim kuruluna da tavrımızı koyarız. Herkes aklını başına alsın” şeklinde konuştu.
Haftasonu MHP Grup Başkanvekili Meral Akşener’in Kayseri’ye geleceğini de açıklayan Korkmaz, “Meclis Başkan Vekilimiz, Kayseri Ticaret Odası başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edecek ve Kocasinan İlçe Başkanlığımızın düzenlediği iftar yemeğine katılacak” dedi.
Yaklaşan referandum hakkında da görüşlerini beyan eden Korkmaz, AKP hükümeti idaresindeki Türkiye’nin 8 yılda bölünmenin eşiğine getirildiğini söyledi. “Türkiye Cumhuriyeti’ni bölerse Başbakan Tayyip Erdoğan böler” diye konuşan Korkmaz, Filistin’e yardım götüren mavi Marmara baskını değerlendirerek gemide hayatını kaybedenleri Başbakan Tayyip Erdoğan’ın öldürdüğünü öne sürdü.>>>kayserihaber.com.tr
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»