Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
KAYSERİ HABERLERİ
»
SENDİKANIN ARACINI PARTİM İÇİN KULLANIRIM
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: SENDİKANIN ARACINI PARTİM İÇİN KULLANIRIM (Okunma sayısı 1881 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
SENDİKANIN ARACINI PARTİM İÇİN KULLANIRIM
«
:
Ağustos 20, 2010, 02:41:07 ÖS »
AKP’nin yeni il yönetimine giren Demiryolu-İş Sendikası Şube Başkanı Yakup Aslan, sendikanın aracıyla AKP’nin ‘referanduma evet’ propagandası yapılan broşürlerini taşımasına dönük eleştirilere cevap verirken savcılara kafa tuttu, “ben yasaklara karşıyım, sendikamın aracını partim için kullanırım, kimse de karışamaz” dedi.
Kay-Tv’de Haftanın Yorumu Programı’na telefonla katılan Aslan, Genelkurmay Başkanı’nın makam aracı ile işçilerin parasıyla alınan sendikanın makam aracını kıyaslamaya da katlığı programda sendikanın aracını partisi için kullanmasına kimsenin karışamayacağını söyledi.
Seçim Kanunu ve referandum propaganda yasağının kendisini ilgilendirmediği, yasaklara karşı olduğunu belirten Aslan, “ben sendikamın aracını partim için kullanırım. Yasaklara karşıyım, soracak savcı varsa gelsin ben buradayım.” dedi.
Yaptığı açıklamalarla sendikacılık adına endişe veren Aslan’ın işçilerin haklarından haberdar olmadığı da gözlenirken özel istihdam bürosu kurulması için yöneticisi olduğu partinin verdiği ve Cumhurbaşkanı tarafından veto edilen yasayı bilmemesi dikkat çekti.
Programa telefonla bağlanan CHP Kayseri milletvekili Şevki Kulkuloğlu ise Aslan’ın bu tavrını Başbakan ve Cumhuriyet Savcısı başta olmak üzere şikayet edilebilecek heryere şikayet edeceğini söyledi.>>>kayserihaber.com.tr
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»