*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: SİZİ ANLIYORUM YALANI MI? YOKSA GÖNÜL ALMA MI?  (Okunma sayısı 1589 defa)

mete.kurt

• Ziyaretçi
SİZİ ANLIYORUM YALANI MI? YOKSA GÖNÜL ALMA MI?
« : Eylül 12, 2008, 05:53:17 ÖS »
   Değerli arkadaşlarım zaman zaman aklıma takılan konularda görüşlerimi paylaşmaya devam edeceğim.
   Hepiniz birçok konuda bana çok anlamsız gelen ve çok ucuzca konuşulan. SİZİ ANLIYORUM? sözünü işitmişinizdir. Aslında bu söz yerine göre değişir bazen doğru söylendiği de olmaktadır.     
   Örneğin babasını kaybetmiş bir kişi yine babasını kaybeden bir arkadaşına bu sözü söylerse doğru olabilir. Ancak biz engelliler olarak dahi farklı engel guruplarından olduğumuzdan sorunlarımız bire bir örtüşmeyebilir. Ancak müşterek problemlerimiz çoğunluktadır.
   Örneğin 2 bacağı olmayan benim için sağlam bir insanın SENİ ANLIYORUM? sözünü doğrusunu isterseniz çok da inandırıcı bulmuyorum. Ama çok da art niyetli söylenmiş bir söz olmamakla birlikte, sadece gönül almak için söylendiği kanaatindeyim. Ben şahsen iki gözünü kaybedeb bir arkadaşıma seni anlıyorum diyemem. Çünkü anlayamam...
   Ben bir engelli olarak BENİ ANLAYAN İNSANLARIN değil, ANLAMAYA ÇALIŞAN insanların artmasını temenni ediyorum.
   SAYGILAR...